ارث پدربزرگ به نوه | سهم ارث نوه از اموال پدربزرگ – نحوه مطالبه
نوشته شده توسط : vakiel

ارث پدربزرگ به نوه چقدر است؟ آیا نوه از پدر بزرگ ارث می برد؟ همه ما در زندگی دارای نزدیکان و بستگانی هستیم که ‌‌‌می‌توانیم اموال آن‌ها را پس از فوتشان به ارث ببریم. پدربزرگ نیز یکی از نزدیکان هر فرد است که طبق قانون‌ نوه ‌‌‌می‌تواند از او ارث ببرد اما ارث بردن ‌از اموال پدر بزرگ دارای شرایط و قوانین ‌خاص خود ‌‌‌می‌باشد که در ادامه ذکر نموده‌‌‌ایم، با ما همراه باشید.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.
منبع: ارث پدربزرگ به نوه | سهم ارث نوه از اموال پدربزرگ – نحوه مطالبه

آیا نوه ‌‌‌می‌تواند اموال پدربزرگ ‌را به ارث ببرد‌‌‌ ؟

مطابق قانون نوه‌‌‌‌ می‌تواند بخشی از اموال پدربزرگ خود را به ارث ببرد و همچنین پدربزرگ ‌نیز ‌‌‌می‌تواند از اموال نوه ارث ببرد اما نوه برای دریافت ارث از اموال پدربزرگ ‌‌‌می‌بایست به برخی شرایط توجه کند.

شرایط تعلق گرفتن ارث از طرف پدربزرگ ‌به نوه

همانطور که در بالا گفته شد نوه ‌‌‌می‌تواند از اموال پدر بزرگش ارث ببرد اما برای دریافت ارث ‌‌‌می‌بایست برخی شرایط را رعایت نمود که در زیر شرح داده شده‌اند:

در صورتی که پدر بزرگ در قید حیات باشد و دارای فرزندان دیگری نیز باشد نوه‌‌‌‌ها ‌‌‌نمی‌توانند از اموال او ارث ببرند زیرا درجه و طبقه وراثت این ‌اجازه را به آن‌ها ‌‌‌نمی‌دهد.

اگر پدربزرگ فوت کند و هیچ فرزند زنده‌ای نداشته باشد اموال او میان نوه‌‌‌‌هایش به عنوان سهم ارث تقسیم‌ خواهد شد.

توجه نمایید که نوه‌ها همان سهمی را می‌برند که پدر یا مادر متوفیشان در صورت حیات از پدربزرگ دریافت می‌کرد. برای مثال اگر پدر‌بزرگ دارای ۳۰۰ میلیون ارث و سه فرزند پسر است که همگی درگذشتند و فرزندانی دارند، به تمام فرزندان هر کدام از پسرانش ۱۰۰ میلیون تومان ‌‌‌می‌رسد و نوه‌‌‌‌ها ‌‌‌می‌توانند این صد میلیون را دریافت کنند.

نکته مهم: توجه داشته باشید که نوه‌‌‌‌ها ‌‌‌نمی‌توانند قبل از فوت پدر‌بزرگ تقاضای ارث خود را کنند و این مطالبه ‌‌‌می‌بایست بعد از فوت پدر‌بزرگ صورت بگیرد.

برای کسب اطلاعات تکمیلی در خصوص موانع ارث کلیک فرمایید.

نوه چگونه ‌‌‌می‌تواند ارثش را از اموال پدربزرگ مطالبه کند‌‌‌ ؟

نوه‌‌‌‌ها در صورت وجود شرایط بالا ‌‌‌می‌توانند پس از فوت ‌پدر‌بزرگ ارث او را دریافت کنند اما ‌اگر در این میان یکی از خویشاوندان مخالفت کند و مانع آن‌ها شود نوه‌‌‌‌ها ‌‌‌می‌بایست با مراجعه به دادگاه گواهی انحصار وراثت‌ پدر‌بزرگ را دریافت کنند و سهم ارث خود را از اموال‌ او مطالبه کنند. در این‌صورت دادگاه شرایط را بررسی ‌‌‌می‌کند و در صورتی که دادخواست نوه‌‌‌‌‌ها مبنی بر دریافت ارث پدر‌بزرگ صحیح باشد ارث را میان آن‌ها تقسیم خواهد کرد.

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص ارث پدر‌بزرگ، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون ارث پدر‌بزرگ پاسخ دهند.

 

سوالات متدوال

آیا نوه ‌‌‌می‌تواند از پدر بزرگ ارث ببرد‌‌‌ ؟

بله در صورت وجود برخی شرایط نوه می‌تواند اموال پد‌ربزگ را به ارث ببرد.

اگر پدر‌بزرگ هیچ فرزندی نداشته باشد و فوت کند تکلیف اموال او چیست‌‌‌ ؟

اموالش به نوه‌‌‌‌هایش ارث ‌‌‌می‌رسد.





:: برچسب‌ها: ارث پدربزرگ به نوه | سهم ارث نوه از اموال پدربزرگ – نحوه مطالبه ,
:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 مهر 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: