وکیل کار
نوشته شده توسط : vakiel

آیا با وکیل کار آشنا هستید و می‌دانید وکیل اداره کار چه وظایفی بر عهده دارد؟ گاهی اوقات برخی از کارفرمایانی که از قوانین و مقررات اداره کار اطلاعی ندارند و با آن‌ها آشنا نیستند در مواردی حقوق کارگران را زیر پا می‌گذارند. یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که بعضی از کارگران با کارفرمایان خود دارند عدم پرداخت حقوق می‌باشد که همین موضوع موجب به وجود آمدن دعوی حقوقی بین آن‌ها می‌شود. در ادامه به بررسی وکیل اداره کار و شرایط کارگر و کارفرما می‌پردازیم.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید.

 منبع : وکیل کار

وکیل اداره کار

همانطور که در بالا توضیح دادیم برخی از کارفرمایان حقوق کارگران خود را رعایت نکرده و همین باعث به وجود آمدن دعوی بین آن‌ها می‌شود. در این صورت وکیل اداره کار، نماینده قانونی کارگری که تقاضای وکیل کرده می‌شود و نسبت به گرفتن حق موکل خود (کارگر متقاضی) اقدام می‌کند.

البته باید به این نکته توجه داشت که کارگر و کارفرما می‌توانند در مورد موضوعی که با هم اختلاف دارند، به توافق و تفاهم برسند ولی در صورتی که این توافق حاصل نشود، کارگر اقدام به شکایت نسبت به کارفرمای خود می‌کند و این جاست که وجود قرارداد کتبی کار بسیار ضروری می‌باشد، زیر اگر قرارداد کار بین کارگر و کارفرما تنظیم شده باشد، کارگر می‌تواند به راحتی رابطه کارگری و کارفرمایی خود را اثبات نماید.

در این زمان وکیل کار با شناختی که از قوانین و مقررات مربوط به قانون کار دارد می‌تواند کمک زیادی به کارگر کرده و او را در این زمینه همراهی نماید.

ویژگی وکیل کار

همانطور که بالاتر گفته شد بیشتر دعاوی کار مربوط به عدم پرداخت حقوق از جانب کارفرماست ولی تمام دعاوی کارگری و کارفرمایی به این موضوع محدود نمی‌شود. کارگر از حقوق مختلفی برخوردار است مثل حق سنوات، عیدی، اضافه کار، حق مرخصی و… که تمامی این موارد در قانون برشمرده شده و تکلیف قانونی کارفرما رعایت و پرداخت آن‌هاست. مشورت نمودن با وکیل کار مجرب و متخصص در این زمینه باعث می‌شود از حقوق مختلفی که در قانون برای شما به عنوان کارگر شناخته شده بهره‌مند شوید و از تضییع حقوق خود جلوگیری نمایید.

توصیه می‌کنیم مقاله عیدی کارگران را مطالعه نمایید.

توصیه می‌کنیم مقاله مرخصی استحقاقی را مطالعه نمایید.

قرارداد کار

قرارداد کار طبق ماده 7 قانون کار، به قرارداد کتبی یا شفاهی گفته می‌شود که بین کارگر و کارفرما منعقد شده و کارگر در قبال حق‌السعی که از کارفرما دریافت می‌کند متعهد می‌شود که کاری را به مدت موقت یا غیرموقت انجام دهد.

توصیه می‌کنیم مقاله قرارداد کار را مطالعه نمایید.

کارگر

کارگر به کسی گفته می‌شود که در قبال حق‌السعی که از کارفرما دریافت می‌کند، انجام کاری را بر عهده می‌گیرد.

کارگر موظف است زمانی که در کارگاهی مشغول به کار شد، بر اساس درخواست‌های کارفرما وظایف خود را انجام دهد.

کارگاه به مکانی گفته می‌شود که کارگر به خواسته کارفرما در آنجا کار می‌کند.

توصیه می‌کنیم مقاله کارگاه در قانون کار را مطالعه نمایید.

کارفرما

کارفرما به شخص حقیقی یا حقوقی گفته می‌شود که کارگر به موجب درخواست او کاری را در قبال دریافت حق‌السعی انجام می‌دهد.  

طبق قانون کار، مدیران و مسئولانی که عهده‌دار کارگاه‌ها هستند، نماینده کارفرما محسوب شده و مسئولیت تعهداتی که این مسئولان و مدیران در برابر کارگر دارند، با کارفرما می‌باشد.

شرایط صحت قرارداد کار

طبق قانون هر قراردادی که منعقد می‌شود برای صحت آن 4 شرط باید موجود باشد:

1 . قصد و رضایت طرفین.

2 . اهلیت طرفین.

3 . مشروعیت جهت قرارداد.

عملی که قرار است کارگر انجام دهد باید مطابق شرع و قانون باشد.

4 . معلوم و معین بودن موضوع قرارداد.

این به این معناست که عملی که کارگر مسئول انجام آن است باید معین و مشخص باشد.

مرجع حل اختلاف کارگر و کارفرما | وکیل کار

طبق قانون کار هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف می‌توانند دعاوی و اختلافات شخصی بین کارگر و کارفرما را رسیدگی نمایند. در صورت به توافق نرسیدن دو طرف، نهایتا دادگاهی که مستقر در اداره کار است به موضوع رسیدگی کرده و حکم مقتضی قضایی را صادر می‌کند. از آن جا که این نهاد قضایی است و حکم آن لازم‌الاجراست وجود یک وکیل مجرب در این مرحله ضروری به نظر می‌رسد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص دعاوی کارگری کارفرمایی، به کانال تلگرام حقوقی وکیل دات کام مراجعه نمایید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی وکیل دات کام نیز آماده‌اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی وکیل دات کام به سوالات شما عزیزان پیرامون دعاوی کارگری کارفرمایی پاسخ دهند.

 

برای دریافت مشاوره حقوقی می توانید با متخصصین و وکلای با تجربه وکیل دات کام با شماره 02166419012 تماس بگیرید یا می توانید مقالات مجله حقوقی وکیل دات کام را مطالعه نمایید.

 





:: برچسب‌ها: وکیل کار ,
:: بازدید از این مطلب : 295
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 آبان 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: